Verkoop

Ga naar de website van Hapert of Saris om het gehele assortiment aanhangwagens te bekijken.
Wij kunnen alle aanhangwagens leveren en geven u graag advies welke aanhangwagen voor u geschikt is.

De aankoop van een aanhangwagen blijkt in de praktijk lastiger dan men denkt. Het is zaak om duidelijk te krijgen waar de aanhangwagen voor gebruikt gaat worden en wat er allemaal moet “kunnen” want er is nogal wat mogelijk! De medewerkers bij Koos Bakker weten door hun jarenlange ervaring precies welke aanhanger het beste past bij uw activiteiten. Daarbij weten we alles van afmetingen, gewichten, rijbewijzen en trekauto’s. Zaken die snel over het hoofd worden gezien. We hebben gelukkig zo’n uitgebreid assortiment, dat we exact die ene aanhangwagen kunnen leveren die perfect past bij uw dagelijkse werkzaamheden. Het enige is, hoe bepaal je welke aanhangwagen perfect is voor u?

Twijfelt u tussen een open of een gesloten aanhanger? Of misschien is een open aanhanger waar de huif makkelijk afneembaar is handiger voor u? Wordt het een enkel-asser of vervoert u vaak zwaar materiaal zoals zand of tegels, zodat een tandem-asser misschien een betere keuze is? Nieuw of occasion? Het is belangrijk om helder te krijgen wat er nodig is, zodat u lang plezier kunt hebben van uw aankoop. Bel, of kom gerust langs om samen de mogelijkheden door te nemen.
We verkopen standaard aanhangwagens, maar in onze werkplaats zijn onze specialisten ook continu bezig met het doen van aanpassingen voor specifieke activiteiten. Kijk hiervoor onder het kopje speciaalbouw.