Welkom bij Koos Bakker aanhangwagens

Naast de standaard aanhangwagens zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen van “custom made” aanhangwagens; een aanhangwagen geheel naar eigen idee en smaak.

Soms heeft u gewoon iets nodig wat nog niet bestaat, maar dat wil niet zeggen dat het niet gemaakt kan worden! Bij Koos Bakker houden we van uitdagingen en het bedenken van oplossingen. Niet alles is te vinden, maar wij vinden dat wel alles is te maken en denken daarom graag met u mee om uw wensen te realiseren.

Samen met onze monteurs is het mogelijk om uw ideeën te vertalen naar een ontwerp waarna deze gebouwd kan worden in onze eigen werkplaats. De eigen werkplaats biedt vele voordelen, want zo kunt u regelmatig komen kijken hoe de bouw van uw aanhangwagen vordert en kunt u tijdens het bouwproces nog aanpassingen doorvoeren om uw ontwerp te perfectioneren. Mede dankzij ons ruim gesorteerde onderdelenmagazijn hebben we al het benodigde materiaal voorhanden zodat de bouwtijd tot een minimum beperkt blijft.

Voorbeelden van custom made aanhangwagens zijn bijvoorbeeld: glaswagens, geïsoleerde wagens met of zonder koeling, podiumwagens voor evenementen, verkoopwagens voor bijvoorbeeld markten, enz. Wilt u het hoger of breder? Of langer of dieper? Speciale wensen zoals een bijzondere dissel of aangepaste zeilen? Een bijzondere laadvloer? Vertel ons wat u het liefst zou willen en wij denken met u mee en verzinnen een passende oplossing. Niets is ons te gek…!