Verhuur

Niet iedereen heeft dagelijks een aanhangwagen nodig. Huren is dan een handige mogelijkheid. Bij Koos Bakker huurt u altijd voor een scherpe prijs en gaat u de weg op met een gegarandeerd goed onderhouden aanhangwagen. Wij hebben een breed aanbod voor u klaarstaan waarmee u elke klus of project aankan. Verhuizen, snoeiafval wegbrengen, een paard vervoeren , een boot van A naar B brengen; voor al uw vragen hebben we een aanhangwagen!

Soms is een aanhanger voor een langere tijd nodig. Ook dat kan bij ons. Voor een middagje of voor een maand; het kan allemaal. Bovendien zijn de bagagewagens voor op vakantie heel eenvoudig via deze site te reserveren. Wel zo makkelijk! Zo bent u er ruim van tevoren zeker van dat er een bagagewagen voor u klaarstaat en kunt u zorgeloos op vakantie.

Bent u niet zeker van het soort aanhangwagen dat u nodig hebt? Schroom niet om ons om advies te vragen. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd en met de juiste aanhangwagen op pad gaat dus wij helpen u graag met het bepalen van welke aanhangwagen u het beste kunt huren. Uiteraard kunnen we u alles vertellen over welk rijbewijs u nodig hebt en hoe u het beste de vracht kunt beladen dus vraag ons er gerust naar (voor meer informatie omtrent wettelijke eisen en reglementen verwijzen we u naar de Tips op deze site).

 

Reserveren bagagewagen

Bagagewagens zijn handig voor wanneer u meer bagage op vakantie mee wilt nemen dan er in uw auto past. Wij hebben drie verschillende wagens beschikbaar. Klik op de button om een aanhangwagen te reserveren. Let op: uw reservering is pas definitief na bevestiging van onze kant.
Reserveren bagagewagen

Reserveer een bagagewagen