Assortiment

De aankoop van een aanhangwagen blijkt in de praktijk lastiger dan men denkt. Het is zaak om duidelijk te krijgen waar de aanhangwagen voor gebruikt gaat worden en wat er allemaal moet “kunnen” want er is nogal wat mogelijk! De medewerkers bij Koos Bakker weten door hun jarenlange ervaring precies welke aanhanger het beste past bij uw activiteiten. Daarbij weten we alles van afmetingen, gewichten, rijbewijzen en trekauto’s. Zaken die snel over het hoofd worden gezien. We hebben gelukkig zo’n uitgebreid assortiment, dat we exact die ene aanhangwagen kunnen leveren die perfect past bij uw dagelijkse werkzaamheden. Het enige is, hoe bepaal je welke aanhangwagen perfect is voor u?

Welke aanhangwagen heb ik nodig?

Twijfelt u tussen een open of een gesloten aanhanger? Of misschien is een open aanhanger waar de huif makkelijk afneembaar is handiger voor u? Wordt het een enkel-asser of vervoert u vaak zwaar materiaal zoals zand of tegels, zodat een tandem-asser misschien een betere keuze is? Nieuw of occasion? Het is belangrijk om helder te krijgen wat er nodig is, zodat u lang plezier kunt hebben van uw aankoop. Bel, of kom gerust langs om samen de mogelijkheden door te nemen.
We verkopen standaard aanhangwagens, maar in onze werkplaats zijn onze specialisten ook continu bezig met het doen van aanpassingen voor specifieke activiteiten. Kijk hiervoor onder het kopje speciaalbouw.

Hieronder ziet u een greep uit ons uitgebreide assortiment. Wilt u een aanhangwagen liever in het echt bekijken? U bent van harte welkom!

Open wagens

open_wagens

Tandem-assers

tandem-asser

Plateuwagens

plateau_wagens

Gesloten wagens

gesloten_wagens

Kiepers

kiepers

Autotransporters

autotransporters

Boottrailers

Boottrailers